Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: кокосова стружка Medium. Не містить барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, хімічних домішок, глютен, ГМО.
Калорійність 100 г продукту: 659 ккал / 2759 кДж. білки – 6.9 г, жири – 64.5 г, вуглеводи – 23.7 г, клітковина – 21.1 г.
Вітаміни та мінеральні речовини: м'якоть кокосу містить вітаміни В, С та Е, мінерали – кальцій, натрій, калій, фосфор, залізо.
Спосіб застосування: кокосову стружку широко використовують у кондитерських виробах, начинках і для покриття шоколадних виробів, на глазурі морозива і цукерок, в тістечках і печиво, обсипання тортів, в крекерах, десертах, кокосових булочках, і в мюслі зі шматочками кокосу.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному та сухому місці при температурі не вище 25 градусів за Цельсієм та при вологості не більше 80%.
Запобіжні заходи: індивідуальна чутливість.
Термін придатності : 18 місяців.
Країна виробник: Індонезія.