Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: знежирені какао боби 98,75%, К2СО3 1,25%. Какао недезодорований, без какао велли (без шелухи!). Алкалізований какао порошок 10-12% виготовляється шляхом обробки какао бобів за допомогою алкалізації для зменшення кислотності та покращення смакових якостей. Має насичений шоколадний смак та аромат, добре розчиняється у напоях, має менш кислий та гіркий присмак.
Калорійність 100 г продукту: 384 ккал., білки – 18 г, жири – 23 г, вуглеводи – 8.8 г
Спосіб застосування: какао порошок використовується у кондитерській промисловості для приготування шоколадних виробів, кремів, пудингів, напоїв та інших десертів. Його також можна використовувати для приготування гарячого какао.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному та сухому місці при температурі не вище 25 градусів за Цельсієм та при вологості не більше 80%.
Запобіжні заходи: індивідуальна чутливість.
Термін придатності : 24 місяці.
Країна виробник: Нідерланди.
Склад: знежирені какао боби 10% мелені в пудру . Алкалізація всього 1,75%. Ідеально розчиняється у напоях, має манш кислий та гіркий присмак. Чудово підходить для випічки.