Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: цукор, ферментований рис, сироп із фруктози та лактози, вода, оцтовий спирт, сіль.
Калорійність: 100 г продукту: 12 ккал., білки – 0.6 г, жири – 0.0 г, вуглеводи – 29 г
Спосіб застосування: рисовий оцет використовують у маринадах для надання страв м'якості та аромату. Змішайте його з соєвим соусом, цукром та кунжутною олією, щоб приготувати класичну заправку для салатів в азіатському стилі. Також рисовий оцет незамінний для приготування суходолу. Рисовий оцет - незамінна кухонна приправа, що покращує смак та оформлення найрізноманітніших страв.
Умови зберігання: зберігати у прохолодному та сухому місці при температурі не вище 25 градусів Цельсія та при вологості не більше 80%.
Запобіжні заходи: індивідуальна чутливість.
Термін придатності: до 24 місяців.
Країна виробник: Китай