Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: алкалізований какао порошок, сухе кокосове молоко, цукрова тростинна пудра. Гарячий щоколад має насичений шоколадний смак та аромат, добре розчиняється у напоях
Калорійність 100 г продукту: 350 Ккал., білки – 7 г, жири – 20г, вуглеводи – 45 г
Вітаміни та мінеральні речовини: гарячий шоколад має велику кількість вітамінів та мінералів, таких як вітамін С, вітаміни групи B (B1, B2, B3, B5, B6), вітамін Е.,залізо, магній, кальцій, фосфор, калій, цинк.
Спосіб застосування: гарячий шоколад використовується як напій для зігрівання та насолоди в холодну погоду. Він також часто подається з додатками, такими як маршмелоу, ванільний крем, шматочки шоколаду або кокосові стружки, для покращення смаку та аромату.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному та сухому місці при температурі не вище 25 градусів за Цельсієм та при вологості не більше 80%.
Запобіжні заходи: індивідуальна чутливість.
Термін придатності : до 24 місяці.
Країна виробник: Україна.