Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: 100% гарбузова олія єдиного холодного віджиму. Без домішок. Без ГМО
Калорійність 100 г продукту: 896 Ккал., білки – 0 г, жири – 99 г, вуглеводи – 0 г
Вітаміни та мінеральні речовини: містить велику кількість антиоксидантів, вітамінів та мінералів.
Ненасичені жирні кислоти: омега-3, омега-6, омега-9;
Вітаміни: А, В1, В2, В6, В9, С, D, Е, Т, К;
Біологічно значущі елементи: фосфор, магній, залізо, калій, селен, цинк;
Корисні сполуки: фітостероли, фосфоліпіди, флавоноїди, хлорофіл, L-триптофан, кукурбітин, лігнани.
Спосіб застосування: Гарбузову олію використовують
- у кулінарії для додавання в салати, холодні страви та соуси для покращення смаку та поживних властивостей страв;
- у медицині як природний засіб для зміцнення імунної системи та підтримки здоров'я серця та судин;
- у косметології для догляду за шкірою та волоссям завдяки своїм зволожуючим та поживним властивостям.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному та сухому місці при температурі не вище 25 градусів за Цельсієм та при вологості не більше 80%.
Запобіжні заходи: індивідуальна чутливість.
Протипоказання: обережно вживати при діабетах різних типів.
Перед вживанням потрібна консультація фахівця при наступних станах:
- проблеми з жовчним міхуром, особливо калькульозний холецистит (олія може викликати рух каменів);
- часті розлади кишечника і проноси;
- захворювання органів ШКТ (може виникнути нудота).
Термін придатності : до 3 міс. (термін зберігання для лікувально-профілактичних цілей)
до 12 міс. (термін зберігання для кулінарних цілей)
Країна виробник: Україна