Кількість
|
Вартість
|
||
|
Склад: 100% зелена гречка. Гречка є важливим джерелом білка, вітамінів групи В, мінералів (особливо магнію, фосфору та заліза)
Калорійність 100 г продукту: 335 Ккал., білки – 12 г, жири – 2 г, вуглеводи – 70 г
Вітаміни та мінеральні речовини: містить низку антиоксидантів, вітамінів та мінералів, вітамін В1 (тиамін), вітамін В2 (рибофлавін), вітамін В3 (ніацин), вітамін В6 (піридоксин), вітамін Е, фолати (фолієва кислота),
магній, фосфор, калій, залізо.
Спосіб застосування: зелена гречку використовують як гарнір для м'ясних, рибних, овочевих страв, у салатах, гарячих кашах, супах та інших кулінарних стравах. Вона є складовою частиною вегетаріанських та веганських рецептів. Муку зеленої гречи виеористовують для випічки хліба, булочок, печива, тощо.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному та сухому місці при температурі не вище 25 градусів за Цельсієм та при вологості не більше 80%.
Запобіжні заходи: індивідуальна чутливість.
Термін придатності : 12 місяців.
Країна виробник: Україна